fbpx

Betalningsvillkor

Betalningsvillkor

BESTÄLLA ONLINE

Om du gör ett köp online registreras dina transaktionsinformation för att göra betalningen i ordning.

För att slutföra en online-beställning kräver vi att du har ett konto. För att skapa kontot finns det ett antal krav, till exempel din hemadress, bostadsort, telefonnummer och namn. Denna information används för att framgångsrikt slutföra din beställning och delas vid behov med externa tjänsteleverantörer som en paketleverantör. Denna externa information delas bara för att slutföra tjänsten. Till exempel behöver paketleverantören ditt namn och adress för att kunna leverera produkten. Dessa externa tjänsteleverantörer får bara använda dina data för att utföra de relevanta tjänsterna. De får därför inte använda eller skicka dina data oberoende.

Vi förvarar också informationen om ditt köp för att kunna svara på frågor om garantin eller för att lösa andra frågor eller klagomål om produkten.

Detaljerna för ditt konto sparas tills du tar bort ditt konto. När du gör detta kommer alla dina personuppgifter att raderas permanent med undantag för betalningsdata och produktdata som fortfarande omfattas av returpolicy, garanti eller skattetekniska skyldigheter.

 

BESKRIVNING AV ONLINE-KÖPFÖRFARANDET

Välj produktens storlek och kvantitet från produktsidan och klicka på knappen “Köp”

Innehållet i din kundvagn visas till höger, klicka på “Betalning”

På nästa sida måste du ange leveransinformation och din kontoinformation, när du fyller i önskad information klickar du på “Beställ” -knappen

 

KORTBETALNING:

Detta öppnar betalningssidan för vår bank, där du anger informationen på ditt kort

Vid en lyckad transaktion (godkänd mottagning) visas en transaktionsanteckning på skärmen som du skriver ut eller sparar.

Pengar dras omedelbart från ditt KÖP-kort

Varukorgens innehåll
0